Teksti Origjinal

Zhuj Selmani
Ooooo ku te len dilli mor shok
PAraron hana Ooooo
Zhuj-o Selman more se bon - ooo ma nana
Ooooo
Zhuj-o Selman more nuk bon-o ma nana
Ooooou
Hyp-o në kullë more pi-sket-o si zana
II
Ooooo
Hyp-o në kullë more pis-ket-o si zana Ooooo
Merrni vesh more ju kaA-pe-tana
Ooooou
Merrni vesh more kal-lxojo-ni mre-tit
Ooooou
Sy lshojmë kullat She-re-me-tit
III
Ooooo
S'jau lshojmë oo kullat e She-re-me-tit
S'jau marrë ftyren more këtij-o Mi-le-tit
Ooooou
Mu-o më thojn-o mor Zhujo- Selma-ni
OoooOooo
IIII
Ooooo
Mu pom thojn
Ooooou
Se luj kamen prej is-ti-ka-mi

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021