Teksti Origjinal

Janinës ç’i panë sytë
Jaaa-jani-noo
ish e prëmte ajo ditë
Ja-jani-no

Te pesë puset në grykë
Jaaa-jani-noo
Zenel Çelua vet i dytë.
Jaaa-jani-noo

Zeneli me të Velçionë
Jaaa-jani-noo
dhe trimi Jaçe Mavrova
Jaaa-jani-noo

Çau mes përmes taborrë,
Jaaa-jani-noo
kur shtriu Pashanë e njohnë
Jaaa-jani-noo

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019