Teksti Origjinal

Kendojne: Elita 5 Leonora Jakupi Gentz Blero Soni Malaj Kaltrina Selimi

Hej hej hej
Së pari Kosova okej
E qeshur e lumtur të jetë

Pa netë të vështira
Ditë e vite të mira
Të ketë

Hej hej hej
Së pari Kosova okej
E qeshur e lumtur të jetë

Çdo familje shtëpi
Çdo nënë e fëmijë
Të bashkuar të jenë

Çdo mëngjes që agon
Një rrugë na rrëfen
Zgjate dorën e prekim bashkë
Një ëndërr që ia vlen

Rruga jonë vazhdon
Për një jetë më të mirë
Për një botë plot me shpresë

Andaj ndjehu i lirë
I gëzuar të jesh
Se Kosova sot buzëqeshë

Hej hej hej
Së pari Kosova okej
E qeshur e lumtur të jetë

Pa netë të vështira
Ditë e vite të mira
Të ketë

Hej hej hej
Së pari Kosova okej
E qeshur e lumtur të jetë

Çdo familje shtëpi
Çdo nënë e fëmijë
Të bashkuar të jenë

Për një ditë pa re në qiell
Për një Kosovë me diell
Një dashuri ta ndjesh
Rruga është para nesh

Sot në çdo rrugë të mirë që shkeli them bravo
Për çdo punë të mirë unë them bravo
Rreth që ëndrrën na afron
Kosova e meriton

Andaj ndjehu i lirë
I gëzuar të jesh
Se Kosova sot buzëqeshë

Hej hej hej
Së pari Kosova okej
E qeshur e lumtur të jetë

Pa netë të vështira
Ditë e vite të mira
Të ketë

Hej hej hej
Së pari Kosova okej
E qeshur e lumtur të jetë

Çdo familje shtëpi
Çdo nënë e fëmijë
Të bashkuar të jenë

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020