Teksti Origjinal

Agroni...
Eej Hajredin pasha o po i vjen o Radikës
Vall o ku janë o këto malet e Dibrës
Vall o ku janë o këto malet e Dibrës

Haxhiu...
Vall o ku janë o këto malet e Dibrës
Bojn o mexhelis o në atë fush o të Gjurices
Bojn o mexhelis o në atë fush o të Gjurices

Agroni...
Bojn o mexhelis more ke kalaja
Hajredin pashën çe ka gjet o belaja
Hajredin pashën çe ka gjet o belaja

Haxhiu...
Se belaja pashën e ka gjet
Në malet e Dibrës o jan lidhun me bese
Në malet e Dibrës o jan lidhun me bese

Agroni...
Lidh o me besë o mor lidho të tanë
Turkut Dibrën o mos me ja lanë
Turkut Dibrën o mos me ja lanë

Haxhiu...
Hajredin pash o more hutaq
S'rrifet Dibra pasho me kërrbaç
S'rrifet Dibra pasho me kërrbaç

Agroni...
Hajredin pasha o mor krye shënëjk
Nuk osht Dibra pash mor Selajnëk
Nuk osht Dibra pash mor Selajnëk

Haxhiu...
Selajnëk o mor as Prilep
Qysh kërkove pash në Dibër ke gjet
Qysh kërkove pash në Dibër ke gjet

Agroni...
Hajredin pasha ku ke lan ushtrinë
N'Dibrër të madhe besa mi kanë ngri
N'Dibrër të madhe besa mi kanë ngri

Haxhiu...
N'Dibrër të madhe besa mi kanë ngri
Kan mbet n'istikam e në vorre pa m'hi
Kan mbet n'istikam e në vorre pa m'hi

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021