Teksti Origjinal

E tan diten jam ne rruge, kerkoj dashnin qe u zhduk.
Kerkoj por pa sukses, kerkoja me pa shpres.

Per nje dite u ben shume jave. Per shume jave u ben sa muj.
E rendesoj kete dashni. Per ty ne zemer qe e ruj.
Per nje dite u ben shume jave. Per shume jave u ben sa muj.
E rendesoj kete dashni. Per ty ne zemer qe e ruj.

E tan diten jam ne rruge, kerkoj dashnin qe u zhduk.
Kerkoj por pa sukses, kerkoja me pa shpres.
E tan diten jam ne rruge, kerkoj dashnin qe u zhduk.
Kerkoj por pa sukses, kerkoja me pa shpres.

Zemra e gjall por si dikur nuk lash vend pa te kerku.
Ajo dashni e shkret, qe me ngjall ne kete jet.
Zemra e gjall por si dikur nuk lash vend pa te kerku.
Ajo dashni e shkret, qe me ngjall ne kete jet.

E ne gjuj une do te bij, do te lutem une per ty.
Qe te gjej une nje dite, se te dua shume oh shpirt.
E ne gjuj do te bij, do te lutem une per ty.
Qe te gjej une nje dite, se te dua shume oh shpirt.

E ne gjuj do te bij, do te lutem une per ty.
Qe te gjej une nje dite, se te dua shume oh shpirt.
E ne gjuj une do te bij, do te lutem une per ty.
Qe te gjej une nje dite, se te dua shume oh shpirt.

E ne gjuj do te bij, do te lutem une per ty.
Qe te gjej une nje dite, se te dua shume oh shpirt.
E ne gjuj do te bij, do te lutem une per ty.
Qe te gjej une nje dite, se te dua shume oh shpirt.

E ne gjuj do te bij, do te lutem une per ty.
Qe te gjej une nje dite, se te dua shume oh shpirt.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021