Teksti Origjinal

Sa pa fat kisha qenë
Gotat një mbas një m`shoqnojn
Sa pa fat kisha qenë
Gotat një mbas një m`shoqnojn
Mbyll në zemër do ta mbaj
As kerkujt mos ti tregoj
Mbyll në zemër do ta mbaj
As kerkujt mos ti tregoj

Ref:
O s`kam forcë sun duroj
Gjithëkujt tash do ti tregoj
Mbyll ne zemë s`do ta mbaj
Jo s`kam forcë sun duroj
Gjithëkujt tash do ti tregoj
Mbyll ne zemë s`do ta mbaj

Ti jetën ma shkatrrove
S`të vjen keq aspak për mu
Ti jetën ma shkatrrove
S`të vjen keq aspak për mu
Një shpirt kam sikur ti
S`paske pas aspak mëshir
Një shpirt kam sikur ti
S`paske pas aspak mëshir

Ref:
O s`kam forcë sun duroj
Gjithëkujt tash do ti tregoj
Dhimbët vetës t`ja letsoj
O s`kam forcë sun duroj
Gjithëkujt tash do ti tregoj
Dhimbët vetës t`ja letsoj

Ref:
Jo s`kam forcë sun duroj
Gjithëkujt tash do ti tregoj
Dhimbët vetës t`ja letsoj
O s`kam forcë sun duroj
Gjithëkujt tash do ti tregoj
Dhimbët vetës t`ja letsoj
O s`kam forcë sun duroj
Gjithëkujt tash do ti tregoj
Dhimbët vetës t`ja letsoj
O s`kam forcë sun duroj

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019