Teksti Origjinal

Ke shkallet e tujonit mi mome
Ke shkallet e tujonit

S'kam ç'i bej xhanonit mi mome
E vogel me je x2

Pushkes ç'i dul flaka mi mome
Pushkes ç'i dul flaka

Shalova nga braka mi mome
E vogel me je x2

Keto plaget e mija e mjera
Keto plaget e mija

I kom nga dashnija mi mome
E vogel me je x2

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021