Teksti Origjinal

I
HAIIII, KU M'JE KANË OJ ZANË
NAKUN MOS JE DHANË
JAM E RE BRE DJAL-E
AS NËRMEND SE KAM
HEEEJJJ - HEJ
AS NËRMEND SE KAM

II
HAIIIII, KU M'JE KANË OJ ZANË
ME QERPIK TË ZI
JAM E RE BRE DJAL-E
MATEM ME FLORI
HEEEJJJ - HEJ
MATEM ME FLORI

III
HAIIII, KU M'JE KANË OJ ZANË
ME FLOK KAQURRELA
JAM E RE BRE DJALË
PRIT SA T'VJEN PRANVERA
HEEEJJJ - HEJ
PRIT SA T'VJEN PRANVERA

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021