Teksti Origjinal

Mos me pyet ti
Hajde vallzo ti
Hidhe trupin tim ne ritem (Popopo)
Do te jemi bashke
Deri ne agim (Popopo)
Eja bashke ne skene
............
Hapin hidhe
Trupin dridhe OoO Po Po Po
Kur vallzon keq
Jo nuk menon
Ti nuk ke qare
Qe te vallzosh
Nuk ke te shkosh
Hajde hidhu e perdridhu
Mmmmmmmaaa

Dhe vetem bum bum
Dhe vetem bum bum
Nje hap kendej
Nje hap andej
Thuaj jam jam
Thuaj jam jam
No No
Nga skena sdo te besh ma

Nje hap kendej
Nje hap andej
JO nga skena
Sdo te besh ma

Mos me pyet ti
Hajde vallzo ti
Hidhe trupin tim ne ritem
Do te jemi beshke
Deri ne agim Po Po Po
Ti nuk ke qare
Fare fare
Qe te vallzosh
Nuk ke te shkosh
Hajde hidhu
E perdridhu
Mmmmmmmaaa

Dhe Vetem bum bum
Nje hap kendej
Nje hap andej
Thuaj jam jam
No No
Nga skena so te besh ma
Nje hap kendej
Nje hap andej
Jo nga skensa so te besh ma
Comone every bady
Skena eshte e mshelt
Per ata qe sdijne
Ritmin dime ta mbaje
Edhe ta pertrijme
Ritmin kur e ke
Problem ti nuk e ke
Vallzoshvallzoshvallzosh
Dhe vetem bum bum
Nje hap kendej
Nje hap andej
Thuaj jam jam
Thuaj jam jam
Jo nga skena
Sdo te besh ma

Nje hap kendej
Nje hap andej
Jo nga skena sdo te besh ma

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019