Teksti Origjinal

It`s time

Jeta:

Do you wanna party
common everybody,
the rhythem takes your closer
feelings and emotion.

Aiden:

All night long
rocking on the dance floor
feeling so right,eya eya
All night long
your body is no noty
it`s turning me on,eya eya.

Ciupy:

I fell the fever
when you are around me.
My heart beats faster
you take me where I need to be.
Don`t have no reasons
I just can`t stop loving you
the way you move girl
you make my fantasies come tru.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021