Teksti Origjinal

Ne jemi ne kohe, ne kohen e arte
Dashuria shitet me kontrat
Ne jemi ne loje, ne lojen e gjate
Ku secili mund ta bleje nje fat
Ne televizor ne dite e nate
ku degjoje me shume e kuptoj me pak
o sa mrekulli bota ne korniz
Dhe te pres ti jap fund fantazis
Kur te kem nje fat e nje restorant
Qe ti te mos mendosh qe jam injorant
Sa me shume te kem aq me pak besoj
Se nje dite do te jemi njesoj
Ne jemi ne kohe, ne kohen e arte
Dashuria shitet me kontrat
Ne jemi ne loje, ne lojen e gjate
Ku secili mund ta bleje nje fat
Ne jemi ne kohe te kemi parate
Dhe te lutemi 7 dite 7
Ne jemi ne loje, ne lojen e gjate
Ku secili mund te bleje nje fat
Libri me fytyren me mban ne gjet
Tektualisht i gjalle site isha mbret
Dhe te gjithe jetuam ne harmoni
O sa mire sot me qene nje njeri
Po te kisha krahe do rrija ne toke
Se te jesh nje engjell
nuk eshte shume n'mode
Me nje linj muzi fluturoj mbi dhe
Dhe per ty neper balt si mbi re
Ne jemi ne kohe, ne kohen e arte
Dashuria shitet me kontrat
Ne jemi ne loje, ne lojen e gjate
Ku secili mund te bleje nje fat
Ne jemi ne kohe te kemi parate
Dhe te lutemi 7 dite 7
Ne jemi ne loje, ne lojen e gjate
Ku secili mund te bleje nje fat
Ooo....
Ne jemi ne kohe, ne kohen e arte
Dashuria shitet me kontrat
Ne jemi ne loje, ne lojen e gjate
Ku secili mund te bleje nje fat
Ne jemi ne kohe te kemi parate
Dhe te lutemi 7 dite 7
Ne jemi ne loje ne lojen e gjate
Ku secili mund te bleje nje fat
Ne jemi ne kohe, ne kohen e arte
Dashuria shitet me kontrat
Ne jemi ne loje, ne lojen e gjate
Ku secili mund te bleje nje fat

Music & Lyrics by Alban Skenderaj

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020