Teksti Origjinal

Moj e mira o
Në derë të stanit o
Moj e mira o
Në derë të stanit o

A i ke pa o çunat'jaranit oo...
A i ke pa o çunat'jaranit oo...

I kam pa,e i kom qëndisë e o
I kam pa,e i kom qëndisë e o

Lulem lule o i kam hujdisë e o
Lulem lule o i kam hujdisë e o

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020