Teksti Origjinal

Ditë e hanë, dhe ditëlindjen e kam,
Për dhuratë, dua të të kem pranë, oh,
Dua të të kem pranë!
Të gjithë njerëzit të këndojnë,
Në rrugë të dalin - të vallzëzojnë!
Të gjithë njerëzit të këndojnë,
Në rrugë të dalin!

Unë dhe ti, pa kulm mbi shtëpi,
Presim ndër një hije, të ndodhë një mrekulli, oh,
Pse s'ndodh një mrekulli?
Të gjithë njerëzit të këndojnë,
Në rrugë të dalin - të vallzëzojnë!
Të gjithë njerëzit të këndojnë,
Në rrugë të dalin!

Ref:
Unë këndoj ye ye!

Veç më thuaj se më do, mos u largo nga unë,
Kur unë këndoj ye ye, atëherë tërë bota s'do të ketë gjumë!

Unë këndoj ye ye!
Nga parajsa më trego ç'është dashuria!
Unë këndoj ye ye!
Më mëso si të largohem nga vetmia!
Unë e ti, pa kulm mbi shtëpi,
Unë e ti, këndojmë ye ye për mrekulli!

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020