Teksti Origjinal

Dy të bukurat
Me nji derë x2

Dimnin dimnin
Ç'e bojshin ver e x2

Aman ore

Dimnin ç'e bojshin ver e
Aman ore

Dy të bukurat
Në shtëpi x2

Zun o zun o
Drita floriri? x2

Aman ore

Zun o drita floriri?
Aman ore

Zot më bon
Si zog skifteri x2

T’shof të bukurën t'shof të bukrën
Ke mineri x2

Aman ore

T'shof të bukurën ke mineri
Aman ore

Zot më bon
Si zog petrit x2

T'marr të bukrën t'marr të bukrën
Me shetit x2

Aman ore

T'marr të bukrën me shetit
Aman ore

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019