Teksti Origjinal

Jam Shqipnia
E gjith shqiptarve
Jetoj ne gjakun
E kosovareve

Fle ne zemren
E çdo çami
Per bese e nder
Me ka dal nami

Sot po i mbushi
100 vjet
Pavarsi
Liri e shtet

Ref...
E ka shkru e ka shkru
Vet Zoti i madh
Me u bashku me u bashku
Çka esht e ndar

Me u bashku me u bashku
Trojet e mia
Siç ka qen siç ka qen
Le t'jet Shqipnia

Ku ka shqiptar
Jan tokat e mia
Ku flitet shqip
Esht Shqiperia

Ne Preshev
Shkup e Prishtin
Ne Tiran
N'Vlore e n'Janin

Kam luftu
Jet e mot
N'token time
Me u kan Zot

Ref...
E ka shkru e ka shkru
Vet Zoti i madh
Me u bashku me u bashku
Çka esht e ndar

Me u bashku me u bashku
Trojet e mia
Siç ka qen siç ka qen
Le t'jet Shqipnia

...

Ref...
E ka shkru e ka shkru
Vet Zoti i madh
Me u bashku me u bashku
Çka esht e ndar

Me u bashku me u bashku
Trojet e mia
Siç ka qen siç ka qen
Le t'jet Shqipnia

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020