Teksti Origjinal

Afrimi...
Pse keshtu na me u nda
Njoni tjetrin pse me sha
Fjala e keqe mbahet mend
Dashuris nuk i len vend

Shaqiri...
Pse keshtu na me u nda
Njoni tjetrin pse me sha
Fjal e keqe mbahet mend
Dashuris nuk i len vend

Shaqiri...
Un dhe ti un dhe ti
Nuk lam vend per dashuri
Sa t'ka qiell sa t'ka tok
Un dhe ti nuk jem mas shok

Afrimi...
Un dhe ti ti dhe un
Dashuris i kem dhan fund
Sa t'ka qiell e sa t'ka tok
Un dhe ti ma s'jem mas shok

Shkurtja...
Pse keshtu na me u nda
Njani tjetrin pse me sha
Fjala e keqe mbahet mend
Dashunis nuk i len vend

Shyhretja...
Pse keshtu na me u nda
Njani tjetrin pse me sha
Fjala e keqe mbahet mend
Dashuris nuk i len vend

Shkurtja...
Un dhe ti un dhe ti
Nuk lam vend per dashuni
Sa t'ka qiell e sa t'ka tok
Un dhe ti nuk jem mas shok

Shyhretja...
Un dhe ti ti dhe un
Dashunis i kem dhan fund
Sa t'ka qiell e sa t'ka tok
Un dhe ti ma s'jem mas shok

...

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020