Teksti Origjinal

Kur ta vë doren permbi flok mikja ime ti më shikon plot magji. Shikimi yt më rrezon për tok zemra ime je shpirt e shejtit dashuri. Sonte ti mi lujte ment mike dashuri e shenjtë, sonte un jam i pa zot zemer ty t'kam pasaporte. Ref: Ti je ajo që vdes për mua ti je si shpirt prandaj të dua... ti je qet e buza gaz askush tjeter nuk me tha dashurin po ta jap hua.

Buzëqeshja jote po me cmend mikja ime buzqeshja jote cmend dynjan. Kjo puthja jote ni moment zemra ime e bën mbret dhe fukaran. Sonte ti mi lujte ment mike dashuri e shenjtë sonte un jam i pa zot zemer ty t'kam pasaporte Ref: Ti je ajo që vdes për mua ti je si shpirt prandaj të dua... ti je qet e buza gaz askush tjeter nuk me tha dashurin po ta jap hua.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019