Teksti Origjinal

atje ku me lindi nena atje errem atje gdhihem atje me fluturon zemra atje hulem ate ngrihem..
atje ku me lindi nena atje errem atje gdhihem atje me fluturon zemra atje hulem ate ngrihem..

atje me fluturon zemra atje hulem ate ngrihem..

si zog fluturoj mbi malee me ngopet xhani me ere ne ato ne lendina livadhe te pushoj edhe njehere
si zog fluturoj mbi malee me ngopet xhani me ere ne ato ne lendina livadhe te pushoj edhe njehere

ne ato ne lendina livadhe te pushoj edhe njehere

ngjitem arave perpjete permbi lule mbi rrogaja porsi ketri per mbi flete aty qeshja aty qaja
ngjitem arave perpjete permbi lule mbi rrogaja porsi ketri per mbi flete aty qeshja aty qaja

porsi ketri per mbi flete aty qeshja aty qaja

atje ku me lindi nena ku piva gjirin e thate atje te me vdese zemera atje do te ngjallem prape
atje ku me lindi nena ku piva gjirin e thate atje te me vdese zemera atje do te ngjallem prape

atje te me vdese zemera atje do te ngjallem prape

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021