Teksti Origjinal

Safetja...
E rreth e m'rreth e
O shkile me themer

Shyhretja...
E rreth e m'rreth e
O shkile me themer

Shkurtja...
Se loja jote
Me ka met ne zemer

Sahidja...
Se loja jote
Me ka mbet ne zemer

Remzija...
E m'ka met n'zemer
Edhe nuk po m'hiqet

Sahidja...
E m'ka met n'zemer
O nuk po m'hiqet

Shyhretja...
O sikur molla
O ne rrem kur piqet

Sebashku...
O sikur molla
O ne rrem kur piqet

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020