Teksti Origjinal

Wanna feel so sexy... BoombShell..So sexy...
Wanna feel so sexy... BoombShell..So sexy...
Wanna feel so sexy... BoombShell..So sexy...

ARTA:

Jam tip i femrës, që t'rrzon me 1 shikim
Shkrihesh menjëherë e bjen n'provokim
Vi ta marr zemrën pa t'prek hiq ta dish...
Ma mir e ki mos prit se në t'njëjtin drejtim...

Nuk osht mirë me lujt me zjerrëm
Se mu dhez mo nuk ka t'nalum..
Wowo kryt te nalt ju e kqyrni n'ajër
Unë ju shoh të poshtë prej majës

REF:

Kur ma nin zanin BOMBSHELL...
Shpërthen n'trup tanin, e di rezultatin ti..
E ki hek siguresën BOMBSHELL...
E ki pas rastin e tash duroje ti

DON ARBAS:

Mes me pun deri vonë, jom ton kohën nxon
Qe ni kohë s'keni mujt me ma ni asni kong
Prej sot po explodojmë, komplet pe ndrrojmë
I lshojmë krejt si bomba njo ka njo...
Ni herë o reni te Arta, mas sajna unë nuk nalna
Venit le ti del flaka, with my beats on my blockah
Pun pa fund, zanin l'sho deri n'maksimum
Deri sa nuk ka mo, Deri sa zo ska mo...

REF:

Kur ma nin zanin BOMBSHELL...
Shpërthen n'trup tanin, e di rezultatin ti..
E ki hek siguresën BOMBSHELL...
E ki pas rastin e tash duroje ti

MC KRESHA:

Qoja zanin LOUD, kohë e artë n`Arbasound
Round n' round KINGS and QUEENS
10 dollar edhe pound
We be getin it
8-shja rzume INFINIT(we kill it)
Prit We doit big thirëm hibrit
I say bitch livrit pare n'llastik t'shti me kcy 2 ditë
A o mer vesh i get that fat cash celuliit
Daddy is a rolling stone, rolling joints and stay strong
Im back home B.I.G ...

REF:

Kur ma nin zanin BOMBSHELL...
Shpërthen n'trup tanin, e di rezultatin ti..
E ki hek siguresën BOMBSHELL...
E ki pas rastin e tash duroje ti

Wanna feel so sexy... BoombShell..So sexy...
Wanna feel so sexy... BoombShell..So sexy...
Wanna feel so sexy... BoombShell..So sexy...

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020