Teksti Origjinal

jasha adelajda adelajda
jasha adelajda adelajda
jasha adelajda adelajda (2x)

ajde ca pi knoj
adelajden me vullnet
ajde mandi i nishtulles
o e past me jet

ajde ca pi knoj
sonte me vullnet
mandi i nishtulles
o e past me jet

jasha adelajda adelajda
jasha adelajda adelajda
adelajda adelajd e vogel

jasha adelajda adelajda
jasha adelajda adelajda
jasha adelajda adelajda e vogel
(kce kce)

ajd te gilavava oo adelajda
te gilavava adelajda(2x)

o mandi i nishtulles gilvea
ajde mandi te gilavella

o ca i knoj
ren me ren
ca i knoj
ren me re
o te gilavava adelajda
mandi te nishtulless
un i knoj
mandit te nsihtulles ca ja knoj
le le lejj

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020