Teksti Origjinal

Rudina:
You're my beautiful lady
My gangsta girl

Rriedhe me prek me sy sa me fikson
Rreth e rrotull meje temperaturen con.

Pak e nga pak, pak e nga pak, zemra s’ka takat
Pak e nga pak ,pak e nga pak,po me ben shah mat.

REFRENI:
Nana je nanna ja, nana be my fire
Nana je nanna ja, nana be my desire
Nana be mine
Nana je nana ja, nana be my fire.

Rru-rruga jote, Rru-rruga jote baby nuk ka kthim
Rro-rrokesh ti pa, Rro-rrokesh ti pas meje nuk ka shpetim

Pak ngapak, pak nga pak zemra s’ka takat
Pak ngapak, pak nga pak po me ben shah mat.

REFRENI:
Nana je nanna ja, nana be my fire
Nana je nanna ja, nana be my desire
Nana be mine
Nana je nana ja, nana be my fire.

Kitio:
All that fire on me
And I can't take it no more
Your body so close to me
And I'm out of control.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020