Teksti Origjinal

I: Qatje poshtë o te mullini
Luftë po ban qaj Rexhep trimi. :I
I: Luftë po ban qaj Rexhep trimi.
Prej gojet n’a i dilte timi. :I

I: E mërkurë thirri telalli
Në mjesditë na u mbyll pazari. :I
I: Në mjesditë na u mbyll pazari
Kanë rrethu Rexhep Gërçarin. :I

I: Qatje poshtë në Gërçar
Luftë po ban me pashallarë. :I
O Rexhep i nanës-o!
I: I le nom Gjakovës-o! :I

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020