Teksti Origjinal

Nuk ka lidhje a ishte ai horri!
Shkak i ndarjes sone at' dite tetori … a
Apo ishte a mund t’jet kariera ?
A krejt ndoshta arsyt’ tjera ?

Jem ku jem e ishte e shkruar !
Ishim një e … tani jem të huaj !
Por un’ ende …ende vuaj !!!

Pa ty… endem …
Endem rrugve … Arta…
Rrugve ku shetisnim …
Ne në shi e dëbor’ …

Pa ty … netët…
Netët jan’ të gjata…
Ty ndëmend t’kam çdo dit’…
Tri her’ nga tet’ or’…

Nuk ka gajle a ishte ai tjetri !
I dyti, treti a i trembëdhjeti … a
A ku ta di un’ arsyen tjetër
Ka rëndsi që s’jemi miqt e vjetër

Jem ku jem e ishte e shkruar !
Ishim një e … tani jem të huaj !
Por un’ ende … ende vuaj !

Pa ty … endem …

Pse të mos shihet ?
Pse të mos ndihet ?
Edhe nëse më shajn’ !
Dihet se…
Edhe ne…
Mashkujt qajm’ !!!

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020