Teksti Origjinal

Djema qe ju beri nena,
mblidhuni o ku behet kenga
Si dyfeku me te shtena
zjarr e barut ka brenda
Si dyfeku me te shtena
zjarr e barut ka brenda

Kur te shkruhet historia
do te thuhet nga e para
Ne djemte nga Shqiperia
bejme kenge e jo shakara (2 here)

S'jane dete e termete
qe dalin nga fundi i dheut
Jane historia vete
ligjerimet e Atdheut
Jane historia vete
ligjerimet e Atdheut

Kur te shkruhet historia
do te thuhet nga e para
Ne djemte nga Shqiperia
bejme kenge e jo shakara (2 here)

C'kane malet qe gjemojne
supet ne yje i cojne
Jo mor jo nuk jane gjemime
,por jane kenge e ligjerime
Jo mor jo nuk jane gjemime
,por jane kenge e ligjerime

Kur te shkruhet historia
do te thuhet nga e para
Ne djemte nga Shqiperia
bejme kenge e jo shakara (2 here)

Ne djemte nga Shqiperia bejme kenge e jo shakara

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019