Teksti Origjinal

hEEEEJJJ TUJ SHETIT RRETH DRINIT TE ZI QYSH MU QA ZEMRA PER GJYS QMU QA ZEMRA E QMU VRA BALLI
QMU QA ZEMRA E QMU VRA BALLI TE DY SYT MI KA DOGJI MALLI.

TUJ SHETIT KAH DRI VALMIRI MORRA UDH KAH MANASTIRI
MORA UDH O UDH TE VJETER TE MARR SHKRONJA E TE SHKRUJ LETE.

HEEEEJJ MORRA SHKRONJA E GJETA FJAL KU ESHTE SHKRU E O GJUH E GJALL ,TU NIS E KU UDH GJETI SI VALë DRINI ALFABETI ,KU U NIS E KU UDH GJETI SI VAL DRINI ALFABETI.

TUJ SHETIT KAH DRI VALMIRI MORA UDH KAH MANASTIRI MORA UDH O UDH TE VJETER TE MARR SHKRONJA E TE SHKRUJ LETER

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020