Teksti Origjinal

I've got dreams, dreams to remember
I've got dreams, dreams to remember

Honey, I saw you there last night
Another man's arms holding you tight
Nobody knows what I feeled inside
All I know, I walked away and cried

I've got dreams, dreams to remember, listen to me
I've got dreams, dreams to remember

I know you said he was just a friend
But I saw him kiss you again and again
These eyes of mine, they don't fool me
Why did he hold you so tenderly?

I've got dreams, dreams to remember, listen honey
I've got dreams, dreams to remember

I still want you to stay
I still love you anyway
I don't want you to ever leave
Girl, you just satisfy me, me

I know you said he was just a friend
But I saw you kiss him again and again
These eyes of mine, they don't fool me
Why did he hold you so tenderly?

I've got dreams, dreams to remember, listen to me mama
I've got dreams, dreams to remember
I've got dreams, dreams, dreams to remember

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021