Teksti Origjinal

Aissera, Nannin, me ne sagliette,
tu saie addo
(Tu saie addo

Add 'stu core ngrato cchiu' dispiette
farme nun p, farme nun po

Add lo fuoco coce, ma si fuje,
te lassa sta
(Te lassa sta)

E nun te corre appriesso, nun te struje,
sulo a guarda, sulo a guarda.

Jammo, jammo 'ncoppa jammo ja
Jammo, jammo 'ncoppa jammo ja
Funiculi, funicula
Funiculi, funicula
'ncoppa jammo ja,
Funiculi, funicula.

Jammo, jammo 'ncoppa jammo ja
Jammo, jammo 'ncoppa jammo ja
Funiculi, funicula
Funiculi, funicula
'ncoppa jammo ja,
Funiculi funicula.

Se n' sagliuta, oi n', se n' sagliuta
la capa gia
(La capa gia)
E' gghiuta, p turnata, p venuta,
sta sempe cca
(Sta sempe cca!)

La capa vota, vota attuorno, attuorno,
attuorno a tte.
(Attuorno a tte.)

Sto core canta
Sempe nu taluorno
Sposammo, oi' Ne!
(Sposammo, oi' Ne!)

Jammo, jammo 'ncoppa jammo ja
Jammo, jammo 'ncoppa jammo ja
Funiculi, funicula
Funiculi, funicula
'ncoppa jammo ja,
Funiculi, funicula.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020