Teksti Origjinal

Mos më prit më shumë
Nuk do gjesh si unë
Ti ma lodhe këtë zemër
jepi fund
është shkruar lart
dhe për ne një varg
do ta gjej edhe unë
një ditë shpirtin binjak

REF:
Duhet, duhet t'ishim dashur pak
ne nuk patëm fat,
ne nuk patëm fat
Duhej, duhej të mos të doja unë
se më vrave shumë
se më vrave shumë

Unë mendoj për ty
unë jetoj për ty
je gjitçka që unë ndjej
je vetem ti
falma dashurinë
s'është aspak gabim,
të kërkoj mbi re
si engjull shpirti im

REF:
Duhet, duhet t'ishim dashur pak
ne nuk patëm fat,
ne nuk patëm fat
Duhej, duhej të mos të doja unë
se më vrave shumë
se më vrave shumë

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019