Teksti Origjinal

E bukur si hëna sefte
e vogël, e bukur-o

Si qiriri seç u trete
e vogël, e bukur-o

Këmba, këmbës seç mu qepe
e vogël, e bukur-o

Më thua merrëm me vete
e vogël, e bukur-o

Ku të të shpie lanete
e vogël, e bukur-o

Merrëm e futëm në xhepe
e vogël, e bukur-o

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020