Teksti Origjinal

Kam duqanin ke selvia hej Usta Murat
Kam duqanin ke selvia hej Usta Murat
Ma e mir e ama se e bija hej Usta Murat
Ma e mir e ama se e bija hej Usta Murat

Byrek byrek hej Usta Murat
4 copa bojn 2 pare hej Usta Murat
Byrek byrek hej Usta Murat
4 copa bojn 2 pare hej Usta Murat

Kam duqanin ke bashkveni hej Usta Murat
Kam duqanin ke bashkveni hej Usta Murat
Gjithe diten ka ra dyzeni hej Usta Murat
Gjithe diten ka ra dyzeni hej Usta Murat

Byrek byrek hej Usta Murat
4 copa bojn 2 pare hej Usta Murat
Byrek byrek hej Usta Murat
4 copa bojn 2 pare hej Usta Murat

Kam duqan ke sylemaja hej Usta Murat
Kam duqan ke sylemaja hej Usta Murat
2 pare bon durdumaja hej Usta Murat
2 pare bon durdumaja hej Usta Murat

Byrek byrek hej Usta Murat
4 copa bojn 2 pare hej Usta Murat
Byrek byrek hej Usta Murat
4 copa bojn 2 pare hej Usta Murat

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020