Teksti Origjinal

Një letër më ka ardhë, por prej kujt nuk e di
ndoshta është prej nënës sime, që e lash në vetmi
Një letër më ka ardhë, por prej kujt nuk e di
ndoshta është prej nënës sime, që e lash në vetmi

Ref.
Kisha dashur o që ti shoh, ata sy që kan' lotuar
kisha dashur me prekë atë dorë, dorën që më ka shkruar
Kisha dashur o që ti shoh, ata sy që kan' lotuar
kisha dashur me prekë atë dorë, dorën që më ka shkruar

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021