Teksti Origjinal

Eh do të tretem,të venitem.
Moré, do të tretem, të venitem.

Eh si kandili, kur s’ka vaj.
Moré, si kandili kur s’ka vaj.

Eh baltë e pluhur do të bënem
Moré, baltë e pluhur do të bënem.

Eh të më shkeli këmba e saj.
Moré të më shkeli, këmbe e saj.

Edhe të prëhem duke puthur.
Moré, të prehem duke puthur.

Atë këmbë, pasandaj.
Moré, atë këmbë pasandaj…

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021