Teksti Origjinal

Shemi:
Qaj loti te shliron,
o Qaj kujt ti behet von

Ganimete:
Ndarje po kerkoj me sy tuj lotu
qe ndahem prej teje kurr s'kisha besu,
Nese me ke ne zemer un jam loti yt,
Mbaje Mbaje, por mos te del nga syt.

Shemi:
Ndaj te lutem nisu ne kete rrug pa kthim,
kur kam mall per ty e kam fotografin,
ndaj kur ke deshir mua mem taku,
hena do te tregoj qe te kam mungu

Shemi & Ganimete:
qaj loti t'shliron
se ne sot po ndahemi dhe me fajin ton,
qaj kujt ti behet von
dhe kete elegji qe te mos ekzistoj

Ganimete:
Ndarje po kerkoj me sy tuj lotu
qe ndahem prej teje kurr s'kisha besu,
Nese me ke ne zemer un jam loti yt,
Mbaje Mbaje, por mos te del nga syt.

Shemi:
Ndaj te lutem nisu ne kete rrug pa kthim,
kur kam mall per ty e kam fotografin,
ndaj kur ke deshir mua mem taku,
hena do te tregoj qe te kam mungu .

Shemi & Ganimete:
qaj lotin deshiron
se ne sot po ndahemi dhe me fajin ton,
qaj kujt ti behet von
dhe kete elegji qe te mos ekzistoj

Ganimete:
Qaj Kujt Ti Behet Von, O Qaj.

Shemi:
Qaj Loti Deshiron, Qaj Kujt Ti Behet Von.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021