Teksti Origjinal

Ka një mot e gjysëm viti
që u deshëm moj gocë e vogël
njeri s’e diti.

Asnjeri nuk e diti
përveç teje moj gocë e vogël
edhe shpirtit.

Përveç teje edhe shpirtit
qysh atë ditë kur ta vuna unazën
te gishti.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020