Teksti Origjinal

Para dite e pas dite
thirrjet kurr nuk po i ndal
në fjalorin tënd nuk asht kurr fjala më fal
të kam thën me mijra
her për së fundi t'përshendes
ti me tjetrin po vazhdon
sa shum pom jep stres

4xrefreni
Nxon jam t'kam than
mos më thirr ma n'telefon
as nuk du me dit ma numrin tan
Nxon jam t'kam than
mos më thirr ma n'telefon
as nuk du me dit ma numrin tan
Nxon jam t'kam than
mos më thirr ma n'telefon
as nuk du me dit ma numrin tan
Nxon jam t'kam than
mos më thirr ma n'telefon
as nuk du me dit ma numrin tan

Le të jet kjo hera fundit
qëpo flet me mua ti
sa rahat me tjetrn jam ti as nuk e di
nuk e di pse smë kupton
teper shum je kam pengon
gënjeshtrat zemra
ime kurr më nuk i don

4x refreni

Nxon jam t'kam than
mos më thirr ma n'telefon
as nuk du me dit ma numrin tan

Nxon jam t'kam than
mos më thirr ma n'telefon
as nuk du me dit ma numrin tan

Nxon jam t'kam than
mos më thirr ma n'telefon
as nuk du me dit ma numrin tan

Nxon jam t'kam than
mos më thirr ma n'telefon
as nuk du me dit ma numrin tan

2x refreni
Nxon jam t'kam than
mos më thirr ma n'telefon
as nuk du me dit ma numrin tan

Nxon jam t'kam than
mos më thirr ma n'telefon
as nuk du me dit ma numrin tan

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021