Teksti Origjinal

Po ngre një gotë në qiell këtë natë
dhe për ty një lutje kam
të pimë një gotë me dashuri
për ditë që po vijnë do t’vijnë

Ref:
Për ditët që janë veç kujtim
dhe ditët që do t’vijnë
të ngremë një gotë me dashuri
për ditët që do t’vijnë

Në dorën time ngrohtë po ndjej
dorën tënde që më mban
Dhe bashkë të dy të presim sot
një tjetër vit që vjen

Ref:
Për ditët që janë veç kujtim
dhe ditët që po vijnë
të ngremë një gotë me dashuri
për ditët që po vijnë

Gëzuar dhe një vit të mbarë
plot me shpresë dashuri
Gëzuar dhe një vit të mbarë/ të Ri
plot me shpresë (e) dashuri

Ref:
Për ditët që janë veç kujtim
dhe ditët që do t’vijnë
të ngremë një gotë me dashuri
për ditët që do t’vijnë

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021