Teksti Origjinal

Sa dua që të zbardhë bora
Mëndafsh që zemrat i mbulon
kur dhe pemët heshtur nisin
midis tyre pëshpërisin
fjalë që vetëm fëmijët I kuptojnë
sa dua që të zbardhë bora
në çdo urim dhe kartolinë
dashuri, dashuri, dashuri të ketë në këtë botë
dhe krishtlindje të bardha si sot

sa dua që të zbardhë bora
në çdo urim dhe kartolinë
dashuri të ketë në këtë botë
dhe krishtlindje të bardha si sot.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021