Teksti Origjinal

Hoooo

Bir me ike e m'u trete
pertej deteve o pertej deteve
Bir me ike me pakthim
larg o ne kurbet o larg o ne kurbet

Ky kurbeti lage kendoiii iiiii

Bir po malli si s'te zu
bir ti pleqt' na le kercu
bir me ike e m'u trete
pertej deteve, oo pertej deteve
Bir po malli si s'te zu
bir ti pleqt' na le kercu
bir me ike e m'u trete
pertej deteve, oo pertej deteve

Bir me ike e m'u trete
pertej deteve o pertej deteve
Bir me ike o me pakthim
larg o ne kurbet o larg o ne kurbet

Ky kurbeti lage kendoi iiiii

Bir po bijt e tu si flasin,
bir po niper edhe mbesa
bir me ike e m'u trete
pertej deteve, o pertej deteve
Bir po bijt e tu si flasin,
bir po niper edhe mbesa
bir me ike e m'u trete
pertej deteve, o pertej deteve

Bir po malli si s'te zu
bir ti pleqt' na le kercu
bir me ike e m'u trete
pertej deteve, oo pertej deteve
Bir po malli si s'te zu
bir ti pleqt' na le kercu
bir me ike e m'u trete
pertej deteve, ooo pertej deteveeee

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020