Teksti Origjinal

everything it s not alright
coz leave the passion it s a crime
go u now and don t turn back
sorry but i m feeling bad 2x

ref:
baby
you fucked up 3x
this time
i don t care 3x
baby ,
you go now 3x
belive me
you will feel alright

guess now im a superstar
i was born for this life
i don t care when you go
ur not the last girl
in this world 2x

ref:
baby
you fucked up 3x
this time
i don t care 3x
baby ,
you go now 3x
belive me
you will feel alright

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020