Teksti Origjinal

Ding Dong Ding Dong Ding
Ding Dong Ding Dong Ding

Hesht dhe dëgjo
Zilet këndojn’
Tingujt na ftojnë
Zemrat t’i zgjojmë
Festat po vijnë
Sjellin gëzim
T’gjithë pa dallim
Bashkë ne të rrimë
Kënga është kjo
Fjalët mëso
me ne këndo
pastaj dëgjo
Tingujt që shkojnë
Lart fluturojnë
Ajrin pushtojnë
Oh tingëllojnë!

Fort tingëllojnë
Kudo jehojnë
Zemrat i zgjojnë
Njerëzit urojnë
Tinguj lavdi
sjell kjo muzikë
Nga zilet vjen
Festat na sjell
Zilja, zilja, zilja, zilja tring tring
Zilja, zilja, zilja, zilja tring tring

Hesht dhe dëgjo
Zilet këndojn’
Tingujt na ftojnë
Zemrat t’i zgjojmë
Festat po vijnë
Sjellin gëzim
T’gjithë pa dallim
Bashkë ne të rrimë
Kënga është kjo
Fjalët mëso
me ne këndo
pastaj dëgjo
Tingujt që shkojnë
Lart fluturojnë
ajrin pushtojnë
Oh tingëllojnë!

Zilja, zilja, zilja, zilja tring tring
Zilja, zilja, zilja, zilja tring tring

Fort tingëllojnë
Kudo jehojnë
Zemrat i zgjojnë
Njerëzit urojnë

Ding Dong Ding Dong Ding
Ding Dong Ding Dong Ding

Hesht dhe dëgjo
Zilet këndojn’
Tingujt na ftojnë
Zemrat t'i zgjojmë
Festat po vijnë
Sjellin gëzim
T’gjithë pa dallim

Zilet këndojn’

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021