Teksti Origjinal

A suta e bacës
O e bardha koke
e bardha koke

Ty të vraftë oj zemër
O i madhi zot e
O i madhi zot e

E i madhi zot o
Sut moj perendia
Sut moj perendia

E a e din o
Oh çka asht dashnia
Oh çka asht dashnia

II
A suta e bacës
O moj bukuroshe
Moj bukuroshe

E pse po sillesh zemër
Oh moj çosh e më çoshe
Oh moj çosh e më çoshe

E çosh e më çoshe
Sut moj te pojata
Sut moj te pojata

E ku na i rrite
Sut moj flokt e gjata
Oh moj flokt e gjata

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021