Teksti Origjinal

Who he be
TBA GANG
Say something hear
The shot go bang bang
Back in Kosova
Doing our damn thing
Say somethin hear
The shot go bang bang

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019