Teksti Origjinal

Ani Moj Hatixhe
Ani Shami T'kuqe
Oh Nelbasan Oh Dylbero More Bac
Ani Do Te Shkojsh Nuse
Nelbasan Oh Dylbero More Bac
Ani Do Te Shkojsh Nuse
Oh Nuse Hyna
Oh Nuse Dola
Kurr Ni Fjal Oh Dylbero More Bac
Ani Nuk e Fola
Kurr Ni Fjal Oh Dylbero More Bac
Ani Nuk e Fola
Moj Hatixhe Oh Po Tkan Djali
Le Te Kjaj Dylbero More Bac
Ani Shnosh Jarani
Le Te Kjaj Dylbero More Bac
Ani Shnosh Jarani

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020