Teksti Origjinal

Ishim shoke ne nje klase
Endra thurnim te dy
endra jone e ardhmja jone
ne qeshte ne sy
Dhe u ritem te dy
endra jone fluturoi
Ti me drite une me celik
ngrejme jeten tone
Ndrit drit kudo malet
ndrit ato porsi qytete
ndrit edhe neper sheshe
parqe dhe auditore
Lulezon mes dritash
kjo endra jone e re]
Endra jone e ardhmja jone
na ndinte ne sy
Une kaq shpesh te kujtoj
permbi dige te shiko
dhe sa here qe te takoj
kemi se cte tregojme

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020