Teksti Origjinal

Oj taj cauc me shami boj peme,
oj cauco me shami boj peme,
m'qojshe fjale o mas halles teme,
m'qojshe fjale o mas halles teme.

Halles teme ti i kishe kallxu,
o n'qfar sahati qiko me m'prit mu,
n'qfar sahati o n'qfar dakiku,
te pres dada te kapixhiku.

Kapixhiku o n'drrasa t'qamit,
Kapixhiku o n'drrasa t'qamit,
do t'qoj dada te jargovani,
do t'qoj dada te jargovani.

Halles teme ti i kishe kallxu,
o n'qfar sahati qiko me m'prit mu,
n'qfar sahati o n'qfar dakiku,
te pres dada te kapixhiku.

Sa m'qon fjale o dite per dite,
Sa m'qon fjalo dite per dite,
kismet hallen po ta qoj msit,
kismet hallen po ta qoj msit,

Halles teme ti i kishe kallxu,
o n'qfar sahati qiko me m'prit mu,
n'qfar sahati o n'qfar dakiku,
te pres dada te kapixhiku.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020