Teksti Origjinal

Ref.
Parfim Versace, Pare si Thaci
Versace, Versace, Versace, Versace
Dolce & Gabbana, Pare si Rama
Gabbana, Gabbana, Gabbana, Gabbana

Str.
Trupin e ki ti shume cool
Belin e ki ti shume te holl'
E imja je (je je)
Sonte me mu je (je je)
Qikat e holla (e e)
Qikat e mesme (e e)
Hajde ale le (le le)
Qikat po kcejn (kcejn kcejn)

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020