Teksti Origjinal

Opo moj kunadheja leshverdhë
O moj leshverdh-o,
Moj kunadheja leshverdhë
O moj leshverdh-o.

Opo besa jote, besë qëne
Moj leshverdh-o
Besa jote, besë qëne
Moj leshverdh-o

Opo na lajkose me kuvënde,
Moj leshverdh-o
Na lajkose me kuvënde
Moj leshverdh-o

Opo në shteg e në shtëpinë tënde
Moj leshverdh-o
Në shteg e në shtëpinë tënde,
Moj leshverdh-o

Opo besa jote besë qëne
Moj leshverdh-o
Besa jote besë qëne
Moj leshverdh-o

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020