Teksti Origjinal

[Chorus]
Ey ey ey ey
fluturon fluturon fluturon fluturon
Gjiko Gjiko Gjiko ey
fluturon fluturon fluturon fluturon
kerri ri ey flak o kerri ri ey ey
kerri ri flak flak o kerri ri yao yao
Jam me tri 2 perpara 1 përmi
Jam me tri 2 perpara 1 përmi

[Verse 1]
Lirisht mushma ni bazen me lot baby
nese mendon qe ma ndin
qaty m'gjen tu pi Ice Tea
tu notu n'bazen mbi shpinë
s'kam nevoj për ty s'kam nevoj për ty babe
zemren me ma thy s'kam nevoj për ty babe
i kam krejt qa m'vyn i kam krejt qa m'vyn
s'po du me tu kthy s'po du me tu kthy babe
me respekt krejt o me respekt
s'ki nevoj mu gjujt nese t'du un' guxo vet
me respekt s'o puna te lekt
veq pak intelekt se ma shum ka efekt

[Chorus]
Ey ey ey ey
fluturon fluturon fluturon fluturon
Gjiko Gjiko Gjiko ey
fluturon fluturon fluturon fluturon
kerri ri ey flak o kerri ri ey ey
kerri ri flak flak o kerri ri yao yao
Jam me tri 2 perpara 1 përmi
Jam me tri 2 perpara 1 përmi

[Verse 2]
Ey ey ey
ti po m'thirr po nuk pe nij
qe ni jav s'kam bateri qe ni jav s'kom bateri
ey ey ey
telefonin nuk pe gjej
se me kast e kam hup kur t'kam pa n'display
s'kam nevoj për ty s'kam nevoj për ty babe
zemren me ma thy s'kam nevoj për ty babe
i kam krejt qa m'vyn i kam krejt qa m'vyn
s'po du me tu kthy s'po du me tu kthy babe
amor amor por favor por favor
pse ma le kilen n'dor sikur orë sikur orë
s'jam fajtor s'jam fajtor ti e din ti e din
si vampir si vampir gjakun je ka ma pin
shoqet po ta bojn shum keq e ki lon
shokt po ma bojn na ke mungu bro
shoqet po ta bojn shum keq e ki lon
ato jan ka m'shkrujn e nuk po t'tregojn gojn gojn

[Chorus]
Ey ey ey ey
fluturon fluturon fluturon fluturon
Gjiko Gjiko Gjiko ey
fluturon fluturon fluturon fluturon
kerri ri ey flak o kerri ri ey ey
kerri ri flak flak o kerri ri yao yao
Jam me tri 2 perpara 1 përmi
Jam me tri 2 perpara 1 përmi

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019