Teksti Origjinal

A thu do më duash, më duash,
sa te doja unë?
A thu do më duash, më duash,
sa unë?
(2x)

Thojn që zemra flet me lotë.
Dashuria flet me sy.
Çdo ndenjë e imja flet për ty.

Thojn për ne që jemi dashtë.
Sa bukur dukeshim bashkë.
Thuaj pak ku jemi tash?

Zemren unë ta fala,
por ti më ke vrarë.
Për ty vetum qava,
lotët sme jan thar.

A thu do më duash, më duash,
sa te doja unë?
A thu do më duash, më duash,
sa unë?
(2x)

Thojn se kënga të qetson,
por dhe shpirtin ta lëndon,
kur dikush pa fund t'mungon.

Thojn për ne që jemi dashtë.
Sa bukur dukeshim bashkë.
Thuaj pak ku jemi tash?

Zemren unë ta fala,
por ti më ke vrarë.
Për ty vetum qava,
lotët sme jan thar.

A thu do më duash, më duash,
sa te dua unë?
A thu do më duash, më duash,
sa unë?
(2x)

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020